Desain - Distribution - Teknologi

Shenzhen Gathe Printing Co., Ltd bangga dadi pelopor ing Teknologi - Design - Distribusi saka industri plastik

Babagan awake dhewe

Shenzhen Gathe Printing Co., Ltd. punika Produsèn profesional ing bahan packaging, kang wis Integrasi karo desain, Printing, produksi lan pangiriman. Minangka salah siji saka pabrik printing kuwat ing China, Gathe printing didegaké ing taun 2006, panutup area 2000 kothak pabrik meter. Ing saiki kita kudu saklawasé 200 buruh uga dilatih, 15 personel QC lan luwih saka 4 perancang profesional, karo sing serep ngalangi kita bisa ngrampungake seri saka tata cara karya printing lengkap.

ifo

Products kita

layanan kita

Service Distribution

Sampeyan kudu produk lan seeking kanggo saluran distribusi ing Vietnam? Kita tansah siap kanggo coorporate lan duwe bisnis bebarengan liwat kita ...

Service OEM & ODM

Sampeyan perlu partner strategis sing wis linuwih lan pengalaman ing desain, produksi lan kontrol kualitas. Kanthi Gathe, Sampeyan bisa nemokake kabeh. .

partners

Tampilan Online Chat!