Babagan awake dhewe

Corporation

a9a6bbe624743f9ce7a88ee53d3ecdc

Shenzhen Gathe Printing Co., Ltd. punika Produsèn profesional ing bahan packaging, kang wis Integrasi karo desain, Printing, produksi lan pangiriman. Minangka salah siji saka pabrik printing kuwat ing China, Gathe printing didegaké ing taun 2006, panutup area 2000 kothak pabrik meter. Ing saiki kita kudu saklawasé 200 buruh uga dilatih, 15 personel QC lan luwih saka 4 perancang profesional, karo sing serep ngalangi kita bisa ngrampungake seri saka tata cara karya printing lengkap.

Saiki Gathe dilengkapi karo macem-macem mesin printing majeng, lan pirso Alat majeng saka ngarep lan luar negeri, kayata Roland 700 mesin printing (Saka Jerman), nglereni mesin, mesin lim, mesin bronzing (Saka Jerman uga), semi-otomatis & lengkap mesin otomatis kothak lim, cutter kertas otomatis, layar printing mesin printing machine / UV lan Alat utawa fasilitas liyane. Sing kok kita bisa njamin kualitas & jumlahe saka barang lan ngirim ing jadwal.

Pilih Gathe lan sampeyan bisa njamin kabeh! Katon nerusake kanggo priksaan luwih lan kerjasama kita.

pabrik

图片 4
图片 5
机器 过 胶
图片 3
c572e04a69874c2322f1ab24335a4eb

Fair

图片 6
图片 8
图片 7
图片 9
图片 10

certificate

d9c48ddea0ecf72f8f36e66a965c803
383cbcebfd27acc3233c5b378ad95c6
3a2781b5166d476cc051f899f55e89b
f5865efd5b958dc7f828ff77c33e743
6d7611553ef7d2716a75a0c7bc2b32a