Дизајн - Дистрибуција - технологија

Шенжен Gathe Печатење копродукции, Ltd е горда да биде пионер во технологијата - Дизајн - Дистрибуција на пластика индустрија

за нас

Шенжен Gathe Печатење копродукции, Ltd е професионална производител на материјали за пакување, кој е интегриран со дизајн, печатење, производство и испорака. Како еден силен печатење фабрики во Кина, Gathe печатење е основана во 2006 година, со површина од 2000 квадратни метри фабрика. Во моментов имаме околу 200 добро обучени работници, 15 КК персонал и повеќе од 4 професионални дизајнери, со оние солидна резерва може да ја заврши серијата на целосна процедури печатење работа.

IFO

нашите производи

нашата услуга

дистрибуција сервис

Имате производи и се бараат за дистрибуција канали во Виетнам? Ние секогаш сме подготвени да coorporate и имаат бизнис заедно преку нашите ...

Услуги за ОЕМ и ODM

Вие треба стратешки партнер кој има сигурност и искуство во дизајн, производство и контрола на квалитетот. Со Gathe, Можете да го најдете сите. .

партнери