Design - Shpërndarja - Teknologji

Shenzhen Vendor Printing Co, Ltd është krenar të jetë pionier në teknologji - Design - Shpërndarja e industrisë plastike

Rreth nesh

Shenzhen Vendor Printing Co, Ltd, është një prodhues profesional në materialet e paketimit, i cili është i integruar me projektimin, shtypjen, prodhimin dhe shpërndarjen. Si një nga fabrikat fortë shtypjes në Kinë, shtypjen Vendor, u themelua në vitin 2006, duke mbuluar një sipërfaqe prej 2000 metra katrore fabrikës. Aktualisht ne kemi rreth 200 punëtorë të trajnuar mirë, 15 personel QC dhe më shumë se 4 designers profesionale, me ato backup ngurta ne mund të plotësoni një seri të procedurave të plotë të punës printim.

Ifo

Produktet tona

Shërbimi ynë

Shërbimi i shpërndarjes

Ju keni produkte dhe jemi duke kërkuar për kanalet e shpërndarjes në Vietnam? Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të coorporate dhe kanë biznes së bashku me tonë ...

Shërbimi për OEM & ODM

Ju duhet një partner strategjik i cili ka besueshmëri dhe përvojë në projektimin, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë. Me Vendor, Ju mund të gjeni të gjitha. .

partnerët