Desain - Distribusi - Téhnologi

Shenzhen Gathe Printing Co., Ltd bangga jadi pelopor dina Téhnologi - Desain - Distribusi Industri palastik

Tentang Kami

Shenzhen Gathe Printing Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional dina bahan kemasan, anu terpadu kalayan design, percetakan, produksi jeung pangiriman. Salaku salah sahiji pabrik percetakan kuat di China, Gathe percetakan diadegkeun taun 2006, ngawengku wewengkon 2000 pasagi pabrik méter. Dina hadir kami boga ampir 200 pagawé ogé-dilatih, 15 tanaga QC tur leuwih ti 4 désainer profésional, jeung pamadegan cadangan padet bisa ngalengkepan runtuyan prosedur karya percetakan lengkep.

ifo

Produk kami

jasa kami

Service distribusi

Anjeun boga produk na keur néangan kanggo saluran distribution di Viétnam? Kami salawasna siap coorporate tur gaduh bisnis babarengan ngalangkungan ...

Service pikeun OEM & ODM

Anjeun perlu pasangan strategis anu boga reliabiliti sarta pangalaman dina rarancang, produksi jeung kontrol kualitas. Kalawan Gathe, Anjeun tiasa manggihan eta sadayana. .

mitra

WhatsApp Online Chat!