Tentang Kami

koperasi

a9a6bbe624743f9ce7a88ee53d3ecdc

Shenzhen Gathe Printing Co., Ltd. mangrupakeun produsén profésional dina bahan kemasan, anu terpadu kalayan design, percetakan, produksi jeung pangiriman. Salaku salah sahiji pabrik percetakan kuat di China, Gathe percetakan diadegkeun taun 2006, ngawengku wewengkon 2000 pasagi pabrik méter. Dina hadir kami boga ampir 200 pagawé ogé-dilatih, 15 tanaga QC tur leuwih ti 4 désainer profésional, jeung pamadegan cadangan padet bisa ngalengkepan runtuyan prosedur karya percetakan lengkep.

Ayeuna Gathe geus dilengkepan kalayan sagala rupa mesin percetakan canggih, tur nawarkeun equipments canggih ti imah na mancanagara, kayaning Roland 700 mesin percetakan (Ti Jerman), motong mesin, mesin lem, mesin bronzing (Ti Jerman ogé), semi-otomatis & pinuh mesin otomatis kotak lem, cutter kertas otomatis, layar percetakan mesin percetakan mesin / UV jeung equipments atanapi fasilitas lianna. Éta pisan sababna naha urang bisa ngajamin kualitas & kuantitas barang jeung nganteurkeun aranjeunna kana jadwal.

Milih Gathe jeung anjeun tiasa assured sagalana! Kasampak maju ka panalungtikan salajengna anjeun sarta gawé babarengan urang.

pabrik

图片 4
图片 5
机器 过 胶
图片 3
c572e04a69874c2322f1ab24335a4eb

adil

图片 6
图片 8
图片 7
图片 9
图片 10

Sertipikat

d9c48ddea0ecf72f8f36e66a965c803
383cbcebfd27acc3233c5b378ad95c6
3a2781b5166d476cc051f899f55e89b
f5865efd5b958dc7f828ff77c33e743
6d7611553ef7d2716a75a0c7bc2b32a